Telefón: +421 905 624 478   mail: slovtech@slovtech.sk

Počítacia váha QHC 3/6kg QHC 6MR D s overením

Výrobca: T-Scale
Kód:QHC6MRD
Dostupnosť:Do 48 hodín
312.00 s DPH
260.00 bez DPH
Pôvodná cena: 0.00 s DPH
 
Popis produktu

Predstavujeme vám počítaciu váhu – ideálnu váhu do skladu – napr. ako váhu pre inventúry, kde je potrebné počítať kusy tovaru. Táto počítacia váha má 3 LCD displeje pre zobrazovanie celkovej a kusovej hmotnosti a počtu kusov.

Váha dokáže počítať spojovací materiál (skrutky, matice, podložky) určené na predaj zákazníkom. Vnútorné rozlíšenie váhy je až 1:1 000 000 (t.j. jej vnútorný dielik je približne 0,01g). Váha teda dokáže zrátať aj menšie súčiastky (ako napr. menšie podložky).

Váha môže byť vybavená aj zabudovaným akumulátorom (Nie je súčasťou. Je potrebné ho dokúpiť v časti príslušenstvo), takže je možné ju používať aj bez pripojenia k elektrickej sieti (výdrž približne 90 hodín prevádzky). Súčasťou balenia je adaptér pre napájanie váhy a nabíjanie akumulátora. Váha má aj funkciu tzv. kontrolného váženia, kedy je možné nastaviť limity (spodný, horný), na základe ktorých váha vyhodnocuje, či sa odvážená hmotnosť (alebo počet kusov) nachádza v rámci, alebo mimo tolerancie.

Váha má taktiež funkciu súčtovania – počas váženia je možné do pamäti ukladať jednotlivý počty kusov, ktoré váha dokáže zrátať. Na konci je možné zobraziť celkový odpamätaný počet kusov.

Ďalšou funkciou váhy je kontrolné váženie – táto funkcia umožňuje vo váhe nastaviť limity hmotnosti, alebo počtu kusov, na základe ktorých váha vyhodnocuje, či navážený predmet na váhe je v rámci, alebo mimo tolerancie. O tejto skutočnosti váha informuje zvukovým znamením.

Otázky a odpovede

Q: Ako funguje počítanie kusov ?

A: Pre funkciu počítania kusov je potrebné na váhu položiť vopred známy počet kusov materiálu o hmotnosti vyššej, ako je aspoň dvojnásobok dielika váhy. Následne sa do váhy zadá tento referenčný počet kusov a váha si spätne prepočíta kusovú hmotnosť (hmotnosť 1ks materiálu). Na základe nej počíta celkový počet kusov. Na displeji zobrazuje aktuálny počet kusov na váhe, ako aj celkovú hmotnosť.

Q: Pamätá si váha jednotlivé kusové hmotnosti ?

A: Áno, tento typ počítacej váhy si pamätá 10 kusových hmotností. To znamená, že si do nej môžete uložiť 10 kusových hmotností rôznych produktov a pri ich vážení s funkciou počítania kusov nie je potrebné na váhu naložiť najprv referenčné množstvo váženého materiálu. Váha začne priamo počítať kusy.

Technická špecifikácia
ModelQHC 6MR D
Max. váživosť 3/6 kg
Dielik 1/2g
Min. váživosť 20g
Rozmery vážiacej plošiny 300x230 mm
Úradné overenie Áno
Trieda presnosti III
Jednotky kg, g, lb, oz, lb:oz
Rozsah tary do maximálnej váživosti
Rozsah nulovania 2 - 10% z maximálnej váživosti
Funkcie váhy váženie, TARA, percentuálne váženie, počítanie kusov, akumulácia vážení, kontrolné váženie
Ďalšie vlastnosti nastaviteľné nožičky, libela, 3 LCD displeje. numerická klávesnica pre rýchlu obsluhu
Napájanie adaptér AC 230V - súčasťou balenia, zabudovaný 6V akumulátor - nie je súčasťou balenia
Výdrž batérie cca 90 hodín
Displej LCD displej s bielym podsvietením
Výška číslic displeja 20mm
Zákaznícky displej Nie
Komunikačné porty RS232
Vyhotovenie váhy ABS plast
Farba bielo - šedá
Materiál vážiacej plošiny nerez
Prevádzková teplota 0°C až do 40°C
Prevádzková vlhkosť
Rozmery váhy (šxhxv) 350x315x118,5 mm
Hmotnosť produktu 5.1 kg