Telefón: +421 905 624 478   mail: slovtech@slovtech.sk

Euro-50i/o Mini eKasa

Výrobca: ELCOM
Kód:
Dostupnosť:Do 48 hodín
262.80 s DPH
219.00 bez DPH
Pôvodná cena: 415.20 s DPH
 
Popis produktu

Euro-50i/o Mini predstavuje plnohodnotnú pokladnicu kompatibilnú s novým systémom eKasa. Tento nový model je rozšírený o možnosť pripojenia pokladnice na Wifi a využitia služby Cloud, ktorý predstavuje účinný nástroj pri zlepšovaní konkurencieschopnosti a dosahovaní vašich podnikateľských úspechov.

Už si viac nemusíte lámať hlavu nad úpravami starej pokladnice. Euro-50i/o Mini eKasa predstavuje plnohodnotnú pokladnicu kompatibilnú s novým systémom eKasa. Tento nový model je rozšírený o možnosť pripojenia pokladnice na Wifi a využitia služby Cloud, ktorý predstavuje účinný nástroj pri zlepšovaní konkurencieschopnosti a dosahovaní vašich podnikateľských úspechov. Pokladnica je vybavená vysokou kapacitou pamäte na procesore a vlastnou internou pamäťou.

Menej nečistôt medzi klávesami a jednoduchšia údržba klávesnice sú dôležitými vlastnosťami tejto prenosnej registračnej pokladnice, ktoré vám uľahčia prácu v teréne ako aj jej celkovú údržbu.

Programovanie registračnej pokladnice prostredníctvom intuitívneho menu umožňuje jednoduché ovládanie pokladnice, ale aj rýchle zaškolenie nového personálu. Editovanie textov je rýchle a pohodlné, čo oceníte hlavne pri úhrade faktúr v hotovosti.

Na svoje malé rozmery sa pokladnica Euro-50i/o Mini eKasa vyznačuje skutočne veľkým zákazníckym displejom. Číslice zobrazované na displeji dostatočné veľké a dobre čitateľné.

Jednoducho vymeniteľná, nabíjateľná batéria s výdržou až 12 hodín nepretržitého účtovania Vám aj po výpadku elektrickej energie umožní pokračovať v práci celé hodiny. S Euro-50i/o Mini eKasa sa stanete skutočne mobilným a nezávislým od elektrickej siete.

Pokladnica Euro-50i/o Mini je stvorená pre používanie v náročnejších prevádzkových podmienkach, preto je nevyhnutná aj jej odolnosť voči otrasom, ktorými je počas užívania vystavovaná.

Termo (tepelná) tlač je rýchlejšia, tichšia, spoľahlivejšia a lacnejšia ako ihličková (maticová). Má až 25 násobne dlhšiu životnosť ako ihličková tlačiareň, čo predstavuje približne 25 miliónov vytlačených riadkov! Rýchlosť termo tlače je až 4-krát vyššia ako u ihličkových tlačiarní. Nemenej dôležitým faktorom sú náklady. U termo tlačiarní nepotrebujete farbiace kazety, ktoré výrazne predražujú ihličkovú tlač a navyše spôsobujú aj častejšie poruchy. Kvalitné termo pásky Elcom vám garantujú stálosť tlače na účtenkách minimálne 5 rokov!

Integrácia na najrozšírenejšie pokladničné systémy od SlovTech Plus s.r.o. (aVision, eKasaManager), KROS a.s.(Omega), STORMWARE (Pohoda), MRP, MKSoft, Exalogic (Oberon) , Solitea, Abiset (ikelp),First Information systems, BISI Plus, DIOCHI Slovakia, RC stream,Ifosoft,InNET ,Clevergly s.r.o.,VATSOFT Europe, NOVIKO s.r.o. (Covetrus), PROSOFT s.r.o., ComeIn.sk s.r.o., Asseco Solutions,a.s., SIGMASOFT s.r.o., ZEDON s.r.o., ABRA Flex,SOFCOM, TPSoft

Technická špecifikácia
Pripojenie na internet Wifi (Frekvenčné pásmo: 2,4 GHz)
Počet tovarových položiek 2000
Počet tovarových skupín (DPT) 20
Počet pokladníkov 10
Práva pokladníkov prístup do režimov X, Z, T, P
Počet úrovní DPH 7
Online sale Nie - iba podpora pre online úhradu faktúry
Počet znakov v názve PLU 42
Horné textové logo 9 riadkov
Počet znakov v riadku loga 42/21 (normálne znaky/znaky dvojitej šírky)
Veľké a malé, zvýraznené, zvláštne znaky áno
Jazyk programovania SK
Jazyk na účtenkách SK
Uzávierky Denná, PLU, DPT, pokladníkov, zásuvky
Tréningový režim áno
Displej účtujúceho 2x 16 znakov bez podsvietenia
Displej zákazníka 10-miestny LCD
Pamäťová karta Nie
Pamätové médium Interná eMMC pamäť
Šírka pásky 57 mm
Maximálny návin pásky 45 mm
Komunikačné rozhranie 1x micro USB, 2 x RS-232 voliteľné
Komunikačné protokoly ATOS NVIS + Verifon (Tatra banka, ČSOB) Áno
Adaptér 100-240 V / 12V DC, 1A
Akumulátor 2000 mAh | 7,4 V
Spotreba energie max. 10 W
Rozmery (Š x V x H) 140 x 90 x 217 mm
Hmotnosť 0,65 kg